1164 Budapest, Vidámvásár u 40.


+36 20 283 2800

  /  Masszázs   /  Lávaköves Masszázs

Lávaköves Masszázs

A lávaköves masszázs nem új keletű, több ezer éves múltra tekint vissza, már az amerikai indiánok is a felmelegített, testre helyezett köveket használták gyógyításhoz. A gyógyítók már az ókori Kínában is a meridiánok mentén haladva gyógyítottak a kövekkel. Mai formáját Mary Nelson Hannigan fejlesztette ki 1993-ban.

Vulkanikus eredetű fekete és szürke bazaltköveket használunk a masszázs során. Ezeket 40-55 fokig hevítjük és így helyezzük fel a testre. Az egyik legelterjedtebb masszázsforma.

Először felvisszük a vendég bőrére a vivőanyagot ( pl a kókuszolaj), majd a speciális edényben felmelegített kövekkel masszírozzuk át a testet.

Miért különleges a lávaköves masszázs?

Felmelegíti a testet

Megszünteti az izomfeszültséget

Mély relaxációt biztosít

Javítja a vérkeringést

Kiváló stresszoldó hatású

Depresszió, lehangoltság esetén

Általános fáradtság, kimerültség esetén

Emésztési problémáknál

A kövek energetizálják az egész  testet és elnyelik a fáradt energiákat, így a kövekkel együtt levesszük a testről mindazokat az anyagokat, energiákat, amire nincs szükség: méregtelenítő hatású.

A meleg hatására kitágulnak a pólusok, könnyebben beszívódik a vivőanyag. Lazít, megszünteti az izomfeszültséget, nyugtató hatású. Vérbőség alakul ki, javítja a vérkeringést és az anyagcserét is.